JOBBA SOM JURIST PÅ DISTANS

Är du jurist och vill jobba hemifrån?

Som jurist hos Synega får du

bättre betalt, mer flexibilitet och mycket frihet!

HUR DET FUNGERAR

Vi väljer att driva hela juristbyrån online

Synega är en ny juristbyrå som vill utmana etablerade och befintliga lösningar inom området. Vårt mål är att jurister som vill ha ett flexibelt och ansvarsfullt jobb, samtidigt som de får mycket frihet, ska välja att arbeta för oss.
Som juridisk rådgivare får du en möjlighet att erbjuda dina kunskaper till kunder oberoende av var du befinner dig och när det passar dig. Du kan arbeta med kunder som befinner sig på olika platser i världen, och du väljer själv hur mycket du vill jobba.

Hos oss på Synega behöver du varken tänka på administration eller försäljning. De tre senaste åren har vi på Synega utvecklat en unik och logisk IT-lösning som kopplar samman konsulter och kunder av sig själv. Vår tekniska lösning tar dessutom hand om all administration per automatik, från beställningsbekräftelse till kalkylering av tidsåtgång och fakturering. 

Det här resulterar i att du som juridisk rådgivare kommer kunna lägga allt ditt fokus på din egentliga profession istället för att behöva tänka på det administrativa arbetet. Det gör det mer lönsamt och fördelaktigt både för våra jurister och för alla kunder. Din faktureringsgrad kommer därmed också öka med oss på Synega. Ett annat resultat tack vare vår innovativa IT-lösning är att priserna på marknaden förändras och att nya prismodeller kan introduceras – exempelvis betalning per minut, fasta priser eller att det blir möjligt för kunder att starta en prenumerationstjänst. 

Den teknologiska utvecklingen är viktig för oss på Synega. Vi tror nämligen att den kommer förändra juristbranschen från grunden. Sett från kundens synvinkel finns det ett ökat behov av effektivitet, pris och kvalitet. Samtidigt vill många jurister arbeta mer flexibelt, ha ett aktivt fokus på själva arbetet och få betalt för den kvalitet de kan erbjuda. 

Vårt mål är att ligga i framkant av den här utvecklingen.

Vi vill arbeta med innovativa och kunniga konsulter som har ett servicetänk. Vad vi erbjuder är ett flexibelt arbete. Hur mycket du vill jobba är upp till dig. Du kan välja att jobba mycket, lite grann eller att arbeta vid sidan av ett annat jobb eller eventuella studier. Hos oss på Synega är allting möjligt.

TJÄNSTER INOM JURIDISK RÅDGIVNING

Tjänster som våra kunder kan få hjälp med

Vi hjälper kunder med allt från anställningar, HR, GDPR och företagsjuridik till immateriella rättigheter och bolagsrätt.
Våra kunder ska inte behöva leta efter rätt konsult. Genom att göra en beställning av oss får de en jurist som är expert inom just det område som de behöver hjälp.

BÄTTRE BETALT

Få mer tillbaka för den arbetstid du lägger ner.

MER FLEXIBILITET

Du bestämmer själv över din tid och ditt schema.

FRIHET

Du kan arbeta var du än är.

ANSÖKNINGSPROCESSEN

Så här blir du en del av Synega

Ansök

Det är enkelt att ansöka till en position som konsult hos oss. Fyll i ett ansökningsformulär och få svar på om du har en passande profil för Synega. Det tar bara två minuter att fylla i formuläret.

Ett förutsättningslöst samtal

Vi ringer upp dig för ett samtal under vilket vi diskuterar om det här jobbet är någonting som passar dig.

Träning

Du får gå ett träningsprogram online där du får en grundlig introduktion i hur våra plattformar och system fungerar. Under träningen går vi även igenom de rutiner vi har på Synega.

Välj arbetsområde och system

Välj den typ av jobb du vill göra och vilka system du vill arbeta i.

Få kunder

Till en början blir du tilldelad ett par kunder så att du kan komma igång.

Intern kontroll

En av våra granskare kommer se över ditt jobb och kontrollera så att allt ser korrekt ut.

Utvärdering av framtiden

Vid det här stadiet fattar vi ett beslut om det här är ett arbete som passar bra både för dig och för oss.

Välj arbetsmängd

Om du fortsätter arbeta hos oss kan du nu välja hur mycket du vill jobba och hur många kunder du vill ha.

Ta med dig kunder och få bättre betalt

Om du tar med dig kunder till oss får du bättre betalt för dem än du får för de kunder du får genom oss. Om du är verksam som juridisk rådgivare i dag kan du ta med dig de kunder du redan har och fortsätta arbeta med dem i våra system. Det minimerar dina egna kostnader för IT-system, licenser, marknadsföring och kundtjänst.

FAQ

Har du några frågor?

Om du inte hittar svaret på din fråga här nedanför kan du klicka på chatt-knappen så tar vi kontakt med dig.

Vår betalningsmodell baserar sig på hur ersättningen för liknande tjänster ser ut i varje land där vi är aktiva. Anledningen till att vi kan erbjuda en högre ersättning än många andra är att vi är ett företag som finns 100 % online. Vi har inga avgifter för fysiska lokaler.

I princip kan du det, ja! Det som krävs för att du ska kunna jobba är att du har en dator med en bra internetuppkoppling och en telefon med ett lokalt nummer. Om du inte har en optimal arbetsplats hemma kan du kontakta vår konsultavdelning så kan de hjälpa dig att hitta en kontorsplats i närheten av var du bor.

Nej. Du kan välja hur mycket du vill jobba, men alla som börjar som konsult hos oss kommer inleda med ett par kunder. Hur många kunder du blir tilldelad inledningsvis beror på vad kunderna behöver hjälp med och hur mycket tid du har. Om allting går bra och du vill jobba mera kommer du ha chansen att få ännu fler kunder.

 

Ja, det kan du. Du behöver tänka på att du måste svara på alla kundförfrågningar inom en viss tid under vanliga arbetsdagar. Om kunder vill ha kontakt med dig under kontorstider behöver du även ordna så att det är möjligt. Detta är ett krav eftersom vi vill erbjuda en felfri service till våra kunder.

 

Nej. De flesta av våra konsulter har regelbundna kunder, men det är även möjligt att arbeta med individuella uppdrag eller att jobba med engångskontrakt.

Du behöver inte vara legitimerad, men du måste ha tillräckligt mycket erfarenhet. Om du inte är legitimerad kommer du ha någon som är legitimerad över dig som kontrollerar det arbete du gör.

Ja, det kan du. Detta eftersom du säljer timmar till oss som konsult, medan vi säljer tjänster till kunder.

Bli en del av morgondagens arbetsplats

Synega utvecklar moderna tjänster och strävar efter att bli det konsultföretag som företag väljer att anlita, oavsett var i världen de befinner sig. Det här uppnår vi genom att erbjuda ett stort utbud av professionella tjänster, alltid till ett bra pris och uteslutande via internet.