Vad tycker våra kunder?

Vi är stolta över den service vi erbjuder och att vi kan skapa positiva kundupplevelser vad gäller alla delar av vårt arbete. Därför blir vi också extra glada när vi får läsa omdömen från våra kunder.

"Vi ville få hjälp med vår sälj- och marknadsföringsstrategi. Synega levererade genomtänkta förslag som gav oss en stabil grund att arbeta från så att vi skulle kunna nå våra mål i framtiden. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med Synega och tillgång till deras expertis."

- Vilect
"Jag har använt Synega i flera år. Bokföraren jag har där är helt otrolig. Tidigare har jag behövt hålla koll på de som gjort min bokföring, men nu får jag hjälp med allting från början till slut."

- Time Tools Industries
"Mukhtiar är precis så snabb, förstående och flexibel man önskar att en bra revisor ska vara. Vi är jättenöjda."

- Soundsensing
"Synega gör det möjligt för företag att fokusera på sin kärnverksamhet istället för att lägga tid på bokföring. Flytten från vår tidigare bokföringstjänst till Synega gick smärtfritt och Synega tog hand om hela övergången."

- Hadeland Uteliv
Previous slide
Next slide

Jag har använt Synega i flera år. Bokföraren jag har där är helt otrolig. Tidigare har jag behövt hålla koll på de som gjort min bokföring, men nu får jag hjälp med allting från början till slut.

Time Tools Industries

Vi ville få hjälp med vår sälj- och marknadsföringsstrategi. Synega levererade genomtänkta förslag som gav oss en stabil grund att arbeta från så att vi skulle kunna nå våra mål i framtiden. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med Synega och tillgång till deras expertis.

Vilect

Enkelt och säkert att komma igång, signering av ett avtal online och sedan fick vi en revisor med gedigen erfarenhet från att arbeta med företag av samma storlek och struktur som vårt.

S:mart

Otroligt glad för Ramona. Det finns inget behov av förbättringar.Bear Cave

Synega gör det möjligt för företag att fokusera på sin kärnverksamhet istället för att lägga tid på bokföring. Flytten från vår tidigare bokföringstjänst till Synega gick smärtfritt och Synega tog hand om hela övergången.

Hadeland Uteliv

Vår konsult är glad, trevlig och ger tydlig och konkret feedback som gör vårt jobb väldigt mycket lättare. Vi är mycket nöjda med vår kontaktperson 🙂


Nordvest Personal

Efter att vi började med bokföring hos Synega har vi upplevt den höga nivån på de tjänster de erbjuder. Det har gjort att vi i vår tur blivit mer effektiva och fått bättre kontoll över vår ekonomi.

eSEA Marine

Vigdis är serviceinriktad, effektiv och väldigt trevlig 🙂

2Thrive

Snabbt, bra guidning de få gånger jag behöver den, effektivt. Allting toppen 🙂


EG Andreassen

Heidi är trevlig och kunnig, mycket nöjd.Kolstad's Lesstrash.tv Productions

Mukhtiar är precis så snabb, förstående och flexibel man önskar att en bra revisor ska vara. Vi är jättenöjda.

Soundsensing

Hilde är absolut fenomenal!Wieso