Ett team med en tydlig vision

Ett team som strävar efter frihet och flexibilitet genom att använda teknologi för att skapa bättre kundupplevelser och för att reducera onödiga utgifter.

JOACHIM

VD

Joachim har en master i Finance & Accounting från Copenhagen Business School samt en kandidat i ekonomi från Aarhus Business School och Griffith University. Efter att Joachim varit en nyckelperson i ett team som under en kort tid både byggt upp CMC Markets och IG Markets grundade han sitt första egna företag tillsammans med Mathias 2012. Då startade de en frisörkedja i Oslo.

MATHIAS

CFO

Mathias har en master i International Business från Hult Business School och en kandidat i företagsekonomi från Pacific Lutheran University. Mathias grundade sitt första företag redan i gymnasiet. Efter det fortsatte han arbeta som dörrförsäljare och både under och efter studietiden startade han en e-handel, en franchise inom sourcing och ett företag verksamt inom fasadmålning.  Under en kortare period var Mathias även aktiv inom finansbraschen som praktikant på SEB.

ERIK

Konsultchef och kundutveckling

Erik har en hedersexamen i BSc Management från det högt ansedda lärosätet Ecole Superieure de Commerce de Paris. Han har också utbildats i entreprenörskap vid Santa Monica College. De senaste åren har Erik arbetat på distans i Los Angeles, Berlin, London, Turin, Oslo och Marbella. Erfarenheterna han har samlat på sig tack vare det har både utvecklat hans internationella nätverk och tankesätt.

Eriks arbetserfarenhet består av han har byggt team som arbetar på distans och har kontakt med kunder över hela världen inom ML-industrin. Det har gett honom en expertkunskap kring hur man hanterar, kommunicerar och utvecklar förstklassiga upplevelser på distans.

Synega utvecklar moderna tjänster och strävar efter att bli det konsultföretag som företag väljer att anlita, oavsett var i världen de befinner sig. Det här uppnår vi genom att erbjuda ett stort utbud av professionella tjänster, alltid till ett bra pris och uteslutande via internet.