GDPR och användning av personuppgifter och statistik
Här kan du läsa om hur vi hanterar din information när du besöker vår hemsida och vilken information vi lagrar och inte lagrar. När du besöker vår hemsida på domänen synega.se, eller när du besöker någon av sidans subdomäner, accepterar du att vi hanterar dina personuppgifter och datatrafik enligt vad som beskrivs nedan. 
Personuppgifter
Vi samlar vanligtvis inte in eller sparar några personuppgifter om dig när du besöker vår hemsida om du inte själv aktivt gör en beställning på en eller fler av våra tjänster. I ett sådant fall lagras din personliga information för att vi ska kunna erbjuda de relevanta tjänsterna till dig. Information som inte är nödvändig för leveransen av tjänsterna som har beställts kommer aldrig lagras. Ett undantag från detta är om du använder våra tjänster för att leta efter företagsnamn i Brønnøysund registren. Då lagras företagsnamnet och din IP-adress för att du ska få en bättre upplevelse när du besöker vår hemsida.
Cookies
Annat
Om du har frågor om hur vi hanterar din personliga information och information som erhålls när du besöker vår hemsida, vänligen kontakta oss på [email protected] eller på telefonnummer 22 55 55 77.