REVISION

Ta hjälp av erfarna revisorer

Med nytänkande prismodeller och toppmodern teknologi får du hjälp med revision på det sätt du själv önskar

HUR DET FUNGERAR

Ett nytt sätt att få revisionshjälp

Våra revisorer arbetar med digitala internetbaserade lösningar på den plats de är. Nytänkande teknologi och avsaknaden av kontorskostnader gör att du som kund får professionellt utförd revision utan att betala för mycket.

VÄLJ PRISMODELL

Betala per minut, för endast 112 SEK per timme, eller begär att få ett fast pris.

VÄLJ TJÄNSTER

Vi hjälper dig med allt du önskar, från revision och årsbokslut till omorganisationer.

FÅ HJÄLP

Signera det elektroniska
avtalet och få hjälp med revision.

VÄLJ TJÄNST

Assistans på dina villkor

Våra konsulter finns till för att ta hand om revision, utöka kapital, göra årsbokslut omorganiseringar och väldigt mycket mer. Det enda du behöver göra är att ge oss tillgång till bokföringsprogrammet ni använder så kan vi ta hand om resten.

REVISJON

Kostnadseffektiv revision

Via vår onlinebaserade lösning sköter vi revision till ett bra pris. Den revision vi erbjuder är specifikt utformad för små och medelstora företag vilket gör att vi kan garantera ett effektivt arbete.

KAPITALTILLVÄXT

Förberedelser och uppföljning gällande kapitalförändringar

Synega kan bistå med förberedelser av dokument och registreringar om företaget ska utöka sitt kapital. Vi har långtgående erfarenhet av olika slags kapitaltillväxter och kan även underlätta om en kapitalreduktion ska göras.

FUSIONER OCH FÖRVÄRV

Råd och förberedelser inför fusioner och förvärv

Att registrera en fusion eller ett företagsförvärv är tidskrävande och omfattande. Vi kan ta hand om alla förberedelser av nödvändiga dokument och se över hela registreringen.

AVVECKLING

Vi tar fram avvecklingsdokument

Att avveckla ett aktiebolag är en process som kommer med många lagstadgade krav. Vi säkerställer att avvecklingen sker i enlighet med den svenska lagstiftningen och kontrollerar att informationen till aktieägare sker på ett korrekt vis.

FÖRETAGSBESIKTNING

Besiktning av företag som ska förvärvas

När det gäller förvärv är det av största vikt att granska allting som rör företaget för att vara säker på att det är en bra investering. Få en bättre inblick i företagets finansiella status och gör en företagsbesiktning tillsammans med en av vår jurister innan du gör ett köp. Genom att göra det kan du vara säker på att få en komplett företagsanalys av det företag du funderar på att köpa.

VÄLJ PRISMODELL

Tydliga kostnadsbilder

Vi vill alltid att våra kunder på förhand ska veta hur de debiteras för våra tjänster. Därför erbjuder vi betalning per minut till företag som föredrar att välja det lägsta möjliga priset utifrån behovet av hjälp och ett fast pris för de som vill veta vad den månatliga kostnaden kommer bli för revision.

FÅ HJÄLP

Kunniga och handplockade revisorer

På Synega jobbar revisorer som blivit utvalda tack vare sin kompetens och skicklighet. Vi garanterar en hög kvalitet på deras arbete utifrån kontinuerlig feedback, prestationsmätningar och omdömen från kunder.

BETALA PER MINUT

Betala för den tid du använder

Väljer du att betala per minut debiteras du bara för de minuter du använder, inte per halvtimme eller påbörjad timme. I ditt eget hjälpcenter kan du se hur många minuter du har använt så att det inte uppstår några överraskningar när månaden är slut.

100 % KONTROLL

Starta och stoppa när du vill

Om du av någon anledning vill stoppa kontakten med konsulten en stund kan du pausa arbetet när som helst, via ett enkelt knapptryck. Du startar och stoppar tiden i ditt hjälpcenter.

INGA DOLDA AVGIFTER

Inga bindningstider

Vi har inga uppläggningsavgifter och du får avsluta de tjänster du har när du vill. Du kan också byta tjänster om dina behov förändras.

SYNEGA GUIDER

Läs våra guider och lär dig mer

Du är varmt välkommen att läsa våra guider. I dem besvarar vi många av de frågor som ofta ställs till oss. Vi kommer också gå djupare in på utvalda ämnen.

Med oss får du full kontroll

Synega utvecklar moderna tjänster och strävar efter att bli det konsultföretag som företag väljer att anlita, oavsett var i världen de befinner sig. Det här uppnår vi genom att erbjuda ett stort utbud av professionella tjänster, alltid till ett bra pris och uteslutande via internet.