Om Synega

Synega är ett globalt konsultföretag som erbjuder tjänster inom bokföring, revision, rättshjälp och ledningsrådgivning. Kombinationen av toppmodern teknologi och konsulter som är de allra bästa inom sina områden har gjort oss till pionjärer inom framtidens tjänster, det vill säga sådana som sker till 100 % via nätet.

  • Vi expanderar i sex länder

  • Över 1000 nöjda kunder

  • Toppmodern teknologi

  • Ett team som jobbar helt på distans

  • Kundfokuserade konsulter

VÅR HISTORIA

Professionella tjänster med ett framtidsfokus

Synega grundades av Joachim Eidtang och Mathias Raastad. När Joachim och Mathias arbetade med att starta företag inom olika branscher upptäckte de att professionella tjänster som erbjöds till företag varken var kundvänliga eller hade ett framtidstänk. 

Det fanns en tydlig brist på teknisk utveckling, och att man alltid var tvungen att välja en konsult som fanns nära istället för att basera valet på vilket expertisområde konsulten hade var kort sagt frustrerande. Att vara tvungen att välja en konsult baserat på deras placering visade sig vara en faktor som bidrog till att det blev svårt att förutsäga de månatliga kostnaderna. Det var ur den frustrationen som Joachim och Mathias bestämde sig för att grunda Synega.

VART VI ÄR PÅVÄG

Globalt, på distans och ledande

Mycket inom näringslivet sker över orts- och landsgränser. Därför råder det inte heller en tvekan om att distansarbete kommer vara en självklar framtid för affärsvärlden. Synega vill stå i framkant och lägga grunden för den framtiden tillsammans med kunder och konsulter. Eftersom allt fler personer och företag väljer att köpa tjänster online har Synega två huvudsakliga mål framöver:

  1. Att erbjuda våra kunder kvalitativa tjänster till ett bra pris, oberoende av var kunden eller konsulten befinner sig.
  2. Att bli det självklara valet för konsulter som vill arbeta med flexibilitet, frihet och med kunder som befinner sig i världens alla hörn.

Under de kommande åren kommer Synega lansera nya tjänster kontinuerligt, och vi letar hela tiden efter kundfokuserade och kunniga individer som vill bli en del av teamet. Om du vill vara med på resan och erbjuda tjänster på distans antingen hemma i Sverige eller utomlands ser vi gärna att du tar kontakt med oss.

Vår värdegrund

Öppenhet
Transparens
Frihet
Flexibilitet

Titta gärna på våra lediga tjänster eller bekanta dig mer med vårt team:

Synega utvecklar moderna tjänster och strävar efter att bli det konsultföretag som företag väljer att anlita, oavsett var i världen de befinner sig. Det här uppnår vi genom att erbjuda ett stort utbud av professionella tjänster, alltid till ett bra pris och uteslutande via internet.