REDOVISNING

Få hjälp med redovisning

Med innovativa betalningsalternativ och modern teknologi hjälper vi dig med redovisning och transaktioner på ett sätt som passar dig.

HUR DET FUNGERAR

Ett nytt sätt att få redovisningshjälp

Våra konsulter arbetar med digitala och internetbaserade lösningar. Det innebär att de kan hjälpa dig med bokföring var de än befinner sig. Eftersom vi på Synega inte har några kostnader för lokaler kan du få hjälp med redovisning till ett betydligt bättre pris än hos många andra företag som erbjuder samma tjänster.

VÄLJ BETALNINGSSÄTT

Hos oss kan du välja att betala per minut med en timavgift på 535 SEK. Du kan också ingå ett avtal med oss och betala en månatlig avgift för att få hjälp med redovisning.

Välj tjänster

Vi erbjuder hjälp per timme, kontroll av dina konton och hantering av allt som rör dina transaktioner.

Få hjälp

Signera ditt elektroniska avtal så inleder vi vårt samarbete direkt.

VÄLJ TJÄNST

Vi hjälper dig med det du behöver

Med vår hjälp får du koll på allt från bokföring, bankavstämning, löneuträkning, moms, aktieägarregister och deklarationer till årsbokslut. Hos oss på Synega får du ett redovisningsprogram som passar för dig och ditt företag, eller också kan du överlåta till oss att ta hand om allt det administrativa arbetet som behöver göras.

HJÄLP MED HELA REDOVISNINGEN

Överlåt allt åt oss!

Om du låter oss sköta hela din bokföring fakturerar du dina kunder i redovisningsprogrammet, laddar upp kvitton och betalar fakturor från din bank. Resten tar vi hand om.

KONTOKONTROLL

Vi kan granska din redovisning

Om du vill göra stora delar av din bokföring själv kan du anlita oss för att kontrollera den. Efter att vi har gått igenom din redovisning kommer vi informera dig om ifall någonting saknas och behöver korrigeras. Om du vill kan vi göra de nödvändiga ändringarna åt dig.

HJÄLP PER TIMME

För dig som behöver hjälp då och då

Vill du göra majoriteten av allt arbete själv men önskar få hjälp ibland kan du anlita oss per timme. I ett sådant fall kommer vi inte verka som företagets revisorer, utan du behöver själv skicka in alla lagstadgade dokument som krävs för dina bokslut.

HOLDINGBOLAG

För dig som har ett holdingbolag

Vi på Synega erbjuder våra tjänster även till dig som har ett holdingbolag. Du som har ett holdingbolag kan antingen skicka in dina kvitton löpande eller skicka in alla en gång per år. När vi har fått dina kvitton tar vi hand om resten.

AVVECKLING

Anlita oss för att få hjälp med att avveckla företaget

Att avveckla ett företag innebär en hel del arbete och vi har egna experter som arbetar med företagsavveckling. Om du ska avveckla ett företag kan du skicka in alla dokument som rör dina konton till oss, varpå vi avslutar arbetet och utför avvecklingen.

VÄLJ PRISMODELL

Med oss får du en översikt av företagets utgifter

För företag är det viktigt att ha kontroll över vilka utgifter företaget kommer ha. Det är därför vi har olika betalningsmodeller. Med oss kan du välja att betala en fast avgift varje månad och få hjälp med allt du väljer, eller betala per minut och ta vår hjälp när din egen kunskap eller tid inte räcker till.

ENKEL INTEGRATION

Vi stödjer de flesta systemen

Välj ett redovisningsprogram som passar för ditt företag. Vi stödjer de allra flesta redovisningsprogrammen, såsom Visma, Tripletex och Poweroffice. Om du har ett redovisningsprogram sedan innan är det enkelt att ge oss tillgång till de du har i dag.

FÅ HJÄLP

Handplockade redovisningskonsulter

Våra konsulter är handplockade från hundratals sökande för att du alltid ska få hjälp av experter inom sina områden.

Enkelt och tryggt att komma igång. Signerade avtalet online och fick kontakt med en konsult som har erfarenhet av att arbeta med företag som har samma storlek och affärsstruktur som vi har.

- Niels Christian Bjønness

BETALA PER MINUT

Betala för den tid du använder

Väljer du att betala per minut debiteras du bara för de minuter du använder, inte per halvtimme eller påbörjad timme. I ditt eget hjälpcenter kan du se hur många minuter du har använt så att det inte uppstår några överraskningar när månaden är slut.

Den genomsnittliga tiden som våra kunder spenderar på bokföring är 2,44 timmar per månad.

100 % KONTROLL

Starta och stoppa när du vill

Om du av någon anledning vill stoppa kontakten med konsulten en stund kan du pausa arbetet när som helst, via ett enkelt knapptryck. Du startar och stoppar tiden i ditt hjälpcenter.

INGA DOLDA AVGIFTER

Inga bindningstider

Vi har inga uppläggningsavgifter och du får avsluta de tjänster du har när du vill. Du kan också byta tjänster om dina behov förändras.

SYNEGA GUIDER

Läs våra guider och lär dig mer

Du är varmt välkommen att läsa våra guider. I dem besvarar vi många av de frågor som ofta ställs till oss. Vi kommer också gå djupare in på utvalda ämnen.

Vi hjälper dig med allt som rör redovisning

Synega utvecklar moderna tjänster och strävar efter att bli det konsultföretag som företag väljer att anlita, oavsett var i världen de befinner sig. Det här uppnår vi genom att erbjuda ett stort utbud av professionella tjänster, alltid till ett bra pris och uteslutande via internet.